tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post8581020064181198983..comments2023-04-17T13:18:21.117+03:00Comments on Inga's sweeterie: Galaktobureko/ΓαλακτομπούρεκοIngahttp://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-4316986343081570502015-01-28T19:02:44.218+02:002015-01-28T19:02:44.218+02:00Oj, Nida, jis ir pusryciams tinka, ir po sociu pie...Oj, Nida, jis ir pusryciams tinka, ir po sociu pietu! <br />Aha, man siu saliu desertai su sirupu irgi patinka, ypac juos gaminti, nes variaciju tiek daug, niekada nepabosta. Tik pakankamai sudetinga perprasti tinkama ju sulaistyma. Na, o ji perpratus, atsiveria didziules galimybes ;)Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-85734954647943852552015-01-27T16:33:08.716+02:002015-01-27T16:33:08.716+02:00Pasaka!! Skamba tai tikrai kuo puikiausiai. Net ne...Pasaka!! Skamba tai tikrai kuo puikiausiai. Net neabejoju, kad švelni kreminė konsistencija puikiai dera su paskrudusiu filo! Nekantrauju išbandyti. P.S. man labai patnka Artimųjų Rytų regione (ir Graikiją tam regionui priskiriu, bent jau kulinarine prasme:)) daug pyragų kepama su sirupu, taip jį suminkštinant, atšviežinant. Ypač arabai turi gerų receptų tokiems pyragams. Bet šis - superinis, su Nidahttp://www.nidosreceptai.ltnoreply@blogger.com