tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post4411087893985426845..comments2023-04-17T13:18:21.117+03:00Comments on Inga's sweeterie: Tortas "Vasaros akimirka" / Entremet "Summer moment"Ingahttp://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-76400093527789262662020-07-04T09:46:49.304+03:002020-07-04T09:46:49.304+03:00Sveiki, gaminau jūsų torčiuką, nuostabaus skonio t...Sveiki, gaminau jūsų torčiuką, nuostabaus skonio tik pasiflorų tyrę pakeičiau mangų tyre, viskas puiku, bet gal galit pasakyti ar normalu, kad laikant šaldytuve jis patižta, labai super mikštas pasidaro. Pumpalumpahttps://www.blogger.com/profile/09176128388131309871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-81660330960840817152017-07-26T21:48:36.042+03:002017-07-26T21:48:36.042+03:00Lina, skubu atsakyti, nes šį tortuką tikrai rekome...Lina, skubu atsakyti, nes šį tortuką tikrai rekomenduoju išbandyti, ypač jei ir jūs mėgstate ne itin saldžius desertus :) <br />Šių nurodytų pieno miltelių nežinau, bet svarbiausia, kad tai būtų be jokių priedų pieno milteliai ir pilno riebumo. <br />Jie šioje glazūroje padeda pakeisti sutirštintą saldintą pieną, suteikia recepte naudojamam pienui dar daugiau riebumo, nedidinant jo proporcijų. Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-17881991337755886942017-07-22T14:56:05.143+03:002017-07-22T14:56:05.143+03:00Na tikrai, atrodo, yra ką paveikti :) Bet labai no...Na tikrai, atrodo, yra ką paveikti :) Bet labai norėčiau išbandyti kokia nors ypatingesne proga. Tik norėjau paklausti - vis matau dažnai receptuose pieno miltelius ir kol kas nelabai suprantu, apie kokius būtent kalbama ir kodėl juos reikia naudoti - ką jie suteikia? Aš kavos aparatui nuodoju šiuos: <a href="https://www.nestleprofessional.lt/produktai" rel="nofollow">https://Lina Vienaragishttps://www.blogger.com/profile/18121484130843921203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-43116059864313384762017-06-15T10:32:20.335+03:002017-06-15T10:32:20.335+03:00druskaircukrus3@gmail.com
:)druskaircukrus3@gmail.com<br />:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-74033391014625952192017-06-14T10:22:59.597+03:002017-06-14T10:22:59.597+03:00Sveiki! Parašykite man savo email, parašysiu ten, ...Sveiki! Parašykite man savo email, parašysiu ten, nes labai išsiplėsiu :)Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-33638775344889085842017-06-13T18:51:17.338+03:002017-06-13T18:51:17.338+03:00Ir dar klausimas. Mano tortine 24 cm, ar didiinti ...Ir dar klausimas. Mano tortine 24 cm, ar didiinti ingredientu kiekius? Kokio mazdaug aukscio gavosi jusu tortas? Ar nesigaus labai zemas, jei nesidinsiu?:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-37517548497858493232017-06-13T10:17:47.709+03:002017-06-13T10:17:47.709+03:00Labas! Zadu gaminti si nuostabu torta, tik galvoju...Labas! Zadu gaminti si nuostabu torta, tik galvoju, ar man pavyktu. Na aisku, kad toks grazus nesigaus, beet labai noriu isbandyt!:) tai dabar uzversiu jus klausimais. Acetatine juosta tai tokia neauksta plastmasine juosta, taip? Ir gal galetumet paaiskinti kaip ja naudoti. Jei nepuosciau torto veidrodine glazura, nes ji tikrai manau nesigautu, kaip torta patartumete papuost? Ir ar teisingai Anonymousnoreply@blogger.com