tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post2037002895325251663..comments2023-04-17T13:18:21.117+03:00Comments on Inga's sweeterie: Macarons su graikinių riešutų įdaruIngahttp://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-89316831336820451882014-02-05T14:59:02.477+02:002014-02-05T14:59:02.477+02:00Pasteline svajone, malonu, kai galiu paskatinti ba...Pasteline svajone, malonu, kai galiu paskatinti bandyti dar kartelį :)<br />Dėl pačio maišymo, čia jau tikrai reikia bandyti dar ir dar kartą, kad pamatytum klaidas, kad jų išvengtum, kad pamatytum, kokio skystumo turi būti.<br />Pradėjus maišyti, kai jau manai, kad ji pakankamai skysta, šaukšteli paimk masės, padėk ant stalo ir žiūrėk ar smailus galiukas susileidžia per keletą sekundžių, ar Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-8025090696347466592014-02-05T14:45:22.498+02:002014-02-05T14:45:22.498+02:00Daiva, mano šį kartą irgi sijonėliai mažoki gavosi...Daiva, mano šį kartą irgi sijonėliai mažoki gavosi, noriu didesnių, tad turbūt šiek tiek permaišiau ir jie neiškilo. Bet bandysiu dar kartą. Beje, čia daug atsakymų į įvairius klausimus, susijusius su macarons: http://foodnouveau.com/2011/12/destinations/europe/france/a-macaron-troubleshooting-guide-useful-tips-and-advice-to-master-the-french-delicacy/<br />Paskaityk, manau, rasi nemažai Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-82427513849737773292014-02-04T22:57:35.805+02:002014-02-04T22:57:35.805+02:00Oi, Inga, kaip smagu skaityti Tavo naują įrašą, ir...Oi, Inga, kaip smagu skaityti Tavo naują įrašą, ir dar apue Macarūnus! :) Aš šiandien irgi kepiau, tik sijonėliai buvo labai maži, ir daliai sutrūkinęjo viršus, nors šeimynai tiko :) praktika, praktika, praktika! :)Kol vaikai miegahttps://www.blogger.com/profile/06951405249932558103noreply@blogger.com