tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post2032695241196798167..comments2023-04-17T13:18:21.117+03:00Comments on Inga's sweeterie: Saldus vyniotinis su moliūguIngahttp://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-47873114008251910842014-10-05T18:08:15.617+03:002014-10-05T18:08:15.617+03:00Kaip minėjau, nėra itin populiari Italijoje, čia d...Kaip minėjau, nėra itin populiari Italijoje, čia daugiausiai sluoksniuotą tešlą mėgsta. Gamina įvairius sūrius pyragus, krepšelius, rišamus viršuje, tačiau dažniausiai receptai iš Graikijos atkeliauja su keliais paįvairinimais... :)Gelminahttp://www.tartamour.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-6547517771985130392014-10-04T12:39:21.315+03:002014-10-04T12:39:21.315+03:00Gelmina, o kaip pas jus su filo tešla reikalai? Le...Gelmina, o kaip pas jus su filo tešla reikalai? Lengva gauti, gamina kokius itališkus patiekalus su ja? Būtų įdomu sužinoti :)Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-83903959635651009632014-10-04T01:09:57.471+03:002014-10-04T01:09:57.471+03:00Toks labai graikiskas- sraigiskas ir itin gardus a...Toks labai graikiskas- sraigiskas ir itin gardus atrodo, tas kuris akimirksniu nunesa i sia nuostabia sali! Pasta filo reiktu dazniau isbandyti, cia nesam labai priprate :) Gelminahttp://www.tartamour.comnoreply@blogger.com