tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post169568745758688002..comments2023-04-17T13:18:21.117+03:00Comments on Inga's sweeterie: Gimtadienio tortas / Η τούρτα γενεθλίων Ingahttp://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-39495307603533691362017-03-01T08:17:24.380+02:002017-03-01T08:17:24.380+02:00Sveiki, Anonime!
Ačiū už gražius žodžius! 😊
Gali...Sveiki, Anonime! <br />Ačiū už gražius žodžius! 😊<br />Galite naudoti ir atsegamą formą, kurią galite.naudoti dviem būdais, 1. Galite pradėti rinkti tortą dėdama pirmiausia biskvitą (tokiu atveju torto viršus nebus tobulai lygus), arba<br />2. Naudokite tik atsegamos formos žiedą, jį iš išorės apgaubkite maistine plėvele, pasidėkite jį ant lentelės ar kito tvirto pagrindi, kuris tilptų Ingahttps://www.blogger.com/profile/02630484323498792878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7107025587917051582.post-47155669424891126292017-02-19T18:13:09.038+02:002017-02-19T18:13:09.038+02:00Sveiki Inga, jūsų tortai nuostabūs! Tėvų sidabrinė...Sveiki Inga, jūsų tortai nuostabūs! Tėvų sidabrinėms vestuvėms labai noriu šį tortą pagaminti. Turiu paprastą atsegamą formą, ar tiks, ar geriau įsigyti silikoninę formą? Apliejus glazūrą iškart galima dėti dekoracijas? Taip pat jei ryte apliesiu glazūrą, kiek laiko reiktų tortą laikyti šaldutuve, kol jis atitirps? Labai ačiū už atsakymus!Anonymousnoreply@blogger.com